Berit ja Karoliine soovitavad
Foto: Rannamõisa
- 1 suurem ciabatta viil
- 1 sl võid
- 1 muna
- rohelisi salatilehti
- 3 tomativiilu
- paar viilu küpsetatud kanafileed või singiviilu
- 0,5 avokaadot
- soola, pipart
Valmistamine:
- Määri ciabatta-viilu mõlemad pooled võiga kokku ning prae pannil ühelt ja teiselt poolt kuldpruuniks.
- Tõsta praetud sai taldrikule.
- Samal pannil prae valmis muna, maitsesta soola ja pipraga.
- Pratud ciabatta peale tõsta salatilehed, tomativiilud ja kanafilee või sink.
- Lõika avokaado õhukesteks viiludeks ning tõsta võileivale, raputa peale soola ja pipart. Kõige peale aseta praemuna.
Retsept pärit: https://www.linnuliha.ee/retseptid/avokaadivoiku/
Kommentaarid
Postita kommentaar