Koostisosad
200 g lõhefileed
0,5 tl sidrunipipart
0,5 tl roseepipart
värsket maitserohelist
50 g riivitud juustu
1 viil sidrunit
200 g külmutatud köögiviljasegu
1 spl õli
1 tl ürdisegu
Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega
Maitsev ja tervislik kalaroog
Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega on maitsev ja tervislik roog, mis sobib nii argi- kui pidupäevaks.
Aeg 30 min
Kogus 1le inimesele
Valmistamine
Maitsesta lõhefilee rosee- ja sidrunipipraga, kata riivjuustuga ning aseta fooliumile. Tõsta fooliumi servad üles.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit.
Kummuta pannil õli, lisa köögiviljad ja maitsesta ürdiseguga. Kuumuta köögiviljad poolkrõmpsuvaks.
Serveeri kala, lisa köögiviljad, sidruniviil ja maitseroheline.
Selle kalaroa lugu
Valmistasime kodundustunnis ahjulõhet juustukatte ja köögiviljadega. Valisime ahjulõhe seetõttu, et see on meie lemmikkalaroog. Lisasime oma menüüsse ka köögiviljad, kuna need varustavad organismi vitamiinide, mineraalide ja kiudainetega.
Ardu Kooli 7. kl tüdrukud
Kommentaarid
Postita kommentaar