Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega

 





Koostisosad

200 g lõhefileed
0,5 tl sidrunipipart
0,5 tl roseepipart
värsket maitserohelist
50 g riivitud juustu
1 viil sidrunit
200 g külmutatud köögiviljasegu
1 spl õli
1 tl ürdisegu



Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega

Maitsev ja tervislik kalaroog

Ahjulõhe juustukatte ja köögiviljadega on maitsev ja tervislik roog, mis sobib nii argi- kui pidupäevaks.


Aeg 30 min

Kogus 1le inimesele

Valmistamine

Maitsesta lõhefilee rosee- ja sidrunipipraga, kata riivjuustuga ning aseta fooliumile. Tõsta fooliumi servad üles.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit.

Kummuta pannil õli, lisa köögiviljad ja maitsesta ürdiseguga. Kuumuta köögiviljad poolkrõmpsuvaks.

Serveeri kala, lisa köögiviljad, sidruniviil ja maitseroheline.

Selle kalaroa lugu

Valmistasime kodundustunnis ahjulõhet juustukatte ja köögiviljadega. Valisime ahjulõhe seetõttu, et see on meie lemmikkalaroog. Lisasime oma menüüsse ka köögiviljad, kuna need varustavad organismi vitamiinide, mineraalide ja kiudainetega.

Ardu Kooli 7. kl tüdrukud


Kommentaarid