2-3 inimesele
1 õun
2 spl suhkrut
2 spl kartulitärklist
tunde järgi marju ja rosinaid
1 liiter vett
- Kalla potti 1 liiter vett.
- Lisa potti tükeldatud õunad, rosinad, marjad ja suhkur.
- Lase keeda umbes 2 minutit.
- Samal ajal, kui lased vee koos koostisainetega keema, sega valmis paksendaja ehk täida tass külma veega, pane sinna kartulitärklist ja sega kuni see on lahustunud.
- Võta pott pliidilt.
- Sega lusikaga tärklisesegu uuesti ühtlaseks.
- Sega potis olevat kompotti ja samal ajal nirista tärklise segu potti.
- Sega. Kuni kissell läheb paksemaks.
- Jätta jahtuma umbes tunniks ja kui soovid võid lisada vahukoort peale.
Retsepti soovitab Maili
Kommentaarid
Postita kommentaar