Tüki kissell

 

2-3 inimesele


1 õun
2 spl suhkrut
2 spl kartulitärklist
tunde järgi marju ja rosinaid
1 liiter vett

  1. Kalla potti 1 liiter vett.
  2. Lisa potti tükeldatud õunad, rosinad, marjad ja suhkur.
  3. Lase keeda umbes 2 minutit.
  4. Samal ajal, kui lased vee koos koostisainetega keema, sega valmis paksendaja ehk täida tass külma veega, pane sinna kartulitärklist ja sega kuni see on lahustunud.
  5. Võta pott pliidilt.
  6. Sega lusikaga tärklisesegu uuesti ühtlaseks.
  7. Sega potis olevat kompotti ja samal ajal nirista tärklise segu potti.
  8. Sega. Kuni kissell läheb paksemaks.
  9. Jätta jahtuma umbes tunniks ja kui soovid võid lisada vahukoort peale.
Retsepti soovitab Maili

Kommentaarid