Omletirull

 

4le inimesele

3 muna
100ml vahukoort
0,5tl soola
näpu otsaga pipart
1 kuhjaga spl jahu (umbes 25g)
150g singikuubikuid
1 väiksem tomat
umbes 250g viilutatud juustu

 

  • Kuumuta ahi 200 kraadini.
  • Vooderda kandiline 20x30cm suurune ahjuvorm küpsetuspaberiga.
  • Löö munad kergelt vahtu.
  • Lisa vahukoor, sool ja pipar. Sega.
  • Sõelu hulka jahu. Sega hoolega.
  • Lisa segu hulka singikuubikud ja tükeldatud tomat. Või muu endale meelepärane (nt paprikas, sibul, basiilik jne).
  • Vala segu ahjuplaadile.
  • Küpseta umbes 25min.
  • Laota kuumale omletile juustuviilud kogu omleti ulatuses.
  • Pane omlett tagasi ahju umbes 1 minutiks, kuni juust pealt on sulanud.
  • Keera kuum omlett rulli.


 Söö soojalt. Kõrvale sobib värske salat ja hapukoore-majoneesi kaste küüslauguga.

Idee põhineb: https://toidutare.ohtuleht.ee/924233/omletirull


Hapukoore-majoneesi kaste küüslauguga
1le inimesele

1 spl hapukoort
1 spl majoneesi
0,5tl granuleeritud küüslauku

Sega kõik ained omavahel korralikult läbi. Parim on kaste siis, kui ta saab umbes tund aega seista.

 

Retsepte soovitab Kertu


Kommentaarid