Müslikauss

 



Müsli valmistamine

umbes 1 dl kaerahelbeid
2,5 tl suhkrut
o,75 tl võid
(soovi korral: pähkleid, rosinaid, kuivatatud puuvilju, kookoshelbeid, sidrunimahl, mandariini/apelsini koor)

  • Kalla leigele pannile kaerahelbed ja lisandid kui on soovi. Nüüd lisa pannile suhkur ja või.
  • Küpseta seda senikaua, segades kuni kaerahelbed muutuvad kuldpruuniks ja suhkur on sulanud.
  • Lase sellel umbes 15-30 mini jahtuda (oleneb kogusest). 
  • Nüüd kalla see pannilt ära ja murra väiksemateks tükkideks.


Müslikausi jaoks vaja

umbes 2-3 spl enda lemmik jogurtit, kohupiima, joogijogurti või hoopis pudingut
müslit
¼ banaani
Lisand enda soovi järgi: värskeid marju, pähkleid, puuvilju või hoopis mingeid küpsiseid
Kaunistuseks vali see, mis sulle endale meeldib: piparmünt, värsked marjad, pähklid, kookoshelbed ...
  • Pane 1. kiht müslit tassi 
  • Siis banaani,  jogurti ja enda soovi järgi lisand
  • Nüüd jälle uuesti müsli, banaan, jogurt ja lisand kuni toorained on otsas.

Retsepti soovitab: Elis

Kommentaarid